MATROCK Forum
İÇERİĞİMİZİ SADECE ÜYELERİMİZ KULLANABİLİR
Merhaba MatRoCk FoRuM'un tüm Hizmetlerinden Faydalanabilmek Ve Paylaşımlarda Bulunmak İçin Lütfen Kaydolun
Ayrıca ForumSAyfamızda Degişikliklere Gidiyoruz! ! ! İçerigimizi Dahada Genelleştiriyoruz İşimiz Zorlaşacagından Modaratorler Alınacaktır Forum Sayfamıza Bilginize

Join the forum, it's quick and easy

MATROCK Forum
İÇERİĞİMİZİ SADECE ÜYELERİMİZ KULLANABİLİR
Merhaba MatRoCk FoRuM'un tüm Hizmetlerinden Faydalanabilmek Ve Paylaşımlarda Bulunmak İçin Lütfen Kaydolun
Ayrıca ForumSAyfamızda Degişikliklere Gidiyoruz! ! ! İçerigimizi Dahada Genelleştiriyoruz İşimiz Zorlaşacagından Modaratorler Alınacaktır Forum Sayfamıza Bilginize
MATROCK Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Güneşi Gördüm (12 Mart 2009 )

Güneşi Gördüm (12 Mart 2009 ) Empty Güneşi Gördüm (12 Mart 2009 )

Mesaj tarafından bülent_ülüs Paz Mart 08 2009, 17:13

Güneşi Gördüm (12 Mart 2009 ) 4457-gunges-b Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 12 Mart 2009
Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül
Senaryo : Mahsun Kırmızıgül
Görüntü Yönetmeni : Soykut Turan
Müzik : Mahsun Kırmızıgül , Yıldıray Gürgen
Yapım : 2008, Türkiye
<table cellSpacing=0 cellPadding=0 width="96%" border=0><tr><td class=item align=middle>
Oyuncular

Ali Sürmeli , Altan Erkekli , Ali Tutal , Alper Kul , Buğra Gülsoy , Cem Aksakal , Cemal Toktaş , Cezmi Baskın , Cihat Tamer , Demet Evgar , Deniz Oral , Emre Kınay , Erol Demiröz , Erol Günaydın , Gülhan Tekin , Hande Subaşı , Itır Esen , Kamil Sönmez , Macit Sonkan , Mahsun Kırmızıgül , Menderes Samancılar , Murat Ünalmış , Nurseli İdiz , Sarp Apak , Şerif Sezer , Ümit Okur , Yıldız Kültür , Yiğit Özşener , Zafer Ergin , Aleyna Kala , Aslıhan Kapanşahin , Cansu Aktay , Edanur Eker , Elenur Eker , Serhat Çağlayan , Tuğse Gökhan </TD></TR></TABLE>
Kars'tan İstanbul'a oradan Norveç ve Danimarka'ya uzanan Anadolu insanın hikayesi. Mahsun Kırmızıgül'ün çok ses getiren Beyaz Melek 'ten sonra ikinci filmi Güneşi Gördüm'de, birçok değerli oyuncu bir araya geldi...
bülent_ülüs
bülent_ülüs
Üye
Üye

Erkek
Doğum tarihi : 16/08/92
Memnunmusunuz ? :
Güneşi Gördüm (12 Mart 2009 ) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Güneşi Gördüm (12 Mart 2009 ) Right_bar_bleue

- Similar topics