Kulagınızı Deldirirken İki Kere Düşünün
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Kulagınızı Deldirirken İki Kere Düşünün
Kulak Deldirmek Bir Gelenk Gibdir Büyükannelrımızden Glen Atalarımızdan Gelen Bir Gelenek Adeta Ama Gunumuzde Biz Gençler Bu Kulak Deldirme Olayını Biraz Abarttık Gibi Arkadaşrl Bir Kulakta 9 Delik 5 Delik Faln Artık Normalmiş Gibi Geliyor Bize Ama Hiç Birmiz Bilmiyoruz Hiçbirmiz Demeyelimde Büyük Bir Çogunlıuk Neyi mi bilmiyoruz ?
İnsanların Tum Sinirleri Kulakta Toplanmaktadır Ve Gunumuzde Kulagımızın İncelenmesı SOnucu Tum Vucudumuzdkaı HAstalıklar Veya Sorunlar Ogrenılebiliyor Kulakalrımız Hep VArlgıı Hemde Sinirlerimizin Bulutugu Yer Oldguu İçin Çok Önemli Bri Öeneme SAhip Ve Her Bİr Delik Bedenımıze Verdigmiz Bir Zarar Her Bir Delikle Birlikte Kendımıze Zarar Veriyoruz Ne Kadar Az Delik Olursa Kulagımızda O Kadar Sanslıyız 1 Delikten Fazlası Zarardır anlıycanzı Hatta Bir Delikte Zarardır ama Bayanlrın Olamzsa Olmazıdır Küperlir. Gunumuzde Erkek Bireylerimizde Takıyor Ama Kulak Deldirmek İyi Bir ŞEy Deigl Ve Hiç Bir Erkege Kualk Deldimreisini TAvsiye Etmem Çünkü Aradan Bi 5 Yıl Geçtikten SOran Buyuk Pişmanlıklara Neden Olabliyor .
Bir Dersimizde Bu Konuya Deginmiştik Ve Bunları Sizinle Paylaşmak İstedim
İnsanların Tum Sinirleri Kulakta Toplanmaktadır Ve Gunumuzde Kulagımızın İncelenmesı SOnucu Tum Vucudumuzdkaı HAstalıklar Veya Sorunlar Ogrenılebiliyor Kulakalrımız Hep VArlgıı Hemde Sinirlerimizin Bulutugu Yer Oldguu İçin Çok Önemli Bri Öeneme SAhip Ve Her Bİr Delik Bedenımıze Verdigmiz Bir Zarar Her Bir Delikle Birlikte Kendımıze Zarar Veriyoruz Ne Kadar Az Delik Olursa Kulagımızda O Kadar Sanslıyız 1 Delikten Fazlası Zarardır anlıycanzı Hatta Bir Delikte Zarardır ama Bayanlrın Olamzsa Olmazıdır Küperlir. Gunumuzde Erkek Bireylerimizde Takıyor Ama Kulak Deldirmek İyi Bir ŞEy Deigl Ve Hiç Bir Erkege Kualk Deldimreisini TAvsiye Etmem Çünkü Aradan Bi 5 Yıl Geçtikten SOran Buyuk Pişmanlıklara Neden Olabliyor .
Bir Dersimizde Bu Konuya Deginmiştik Ve Bunları Sizinle Paylaşmak İstedim
Geri: Kulagınızı Deldirirken İki Kere Düşünün
ben deldirdim hiçte bişi oLmadı waLLa :D
byn_bilmis:P- Özel Üye
-
Doğum tarihi : 16/08/91
Lakap : ..çikoLaTa..
Memnunmusunuz ? :
Ruh Hali :
xD hepsini nası akLnda tuttn kanqi bn kuLaımı deLdircm ama xd kötüLere bşe oLmas xp
yha başta amtıksız gelıo dmeın ben deldıdım bişe olamdı anlamınız ıcın ılla olması gekrıosa uamrım enksıa zmanda gorru degeını anlarsınız biraz bedenınz hakkıdna bılgınız varsa kulgımızdakı kılacldamrlala ilgili bilginiz vadır ve onalr sayesınde neler ypaılabilndigininde
bizd qidp bujiterid deLdirmcz kuLLaamızı heraLd eczane die bşe wr xd
canım güzelim insancım xD istedgin yerde deldir ee akıl var mantık var hijyeik bir yerde deldirmezsen zaten başıan gelcekleri tahimin edebilrsin ben san sunu dıyorum kulak memni deldirdiginde vücüdümüzdaki kılcal damaralrın ki en önemli olanalrda kulakta var onlara zarr veriyosun kapiş istersen git uzayda deldir ama bunu engelleyemzsin xD
insancmmısh sn bna n dmk istion nan xd uzaya qitme qbi bi seçeneim yoq maLesef xd
xd ayh taam taam öLe osn qörüşürüq snLe xd ayrıca sna küstm xd
qit ne oLur fLn istenmediim yerd durmm bn hıh xd o yüzdn yane sn annaana kdr kme çektn annamadm qie xd
1 sayfadaki 1 sayfası