Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar - He's Just Not That Into You ( 24 Nisan 2009 )
1 sayfadaki 1 sayfası
Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar - He's Just Not That Into You ( 24 Nisan 2009 )
Tür : Romantik / Dram / Komedi Gösterim Tarihi : 24 Nisan 2009 Yönetmen : Ken Kwapis Senaryo : Abby Kohn , Marc Silverstein , Greg Behrendt (Kitap) , Liz Tuccillo (Kitap) Görüntü Yönetmeni : John Bailey Yapım : 2009, ABD / Almanya , 129 dk. |
<table cellSpacing=0 cellPadding=0 width="96%" border=0><tr><td class=item align=middle> Oyuncular Ben Affleck (Neil) , Jennifer Aniston (Beth) , Drew Barrymore (Mary) , Jennifer Connelly (Janine) , Kevin Connolly (Conor) , Bradley Cooper (Ben) , Ginnifer Goodwin (Gigi) , Scarlett Johansson (Anna) , Justin Long (Alex) </TD></TR></TABLE> |
Bir telefonun başına oturmuş, daha önce sizi arayacağını söylemiş erkeğin geri aramasını mı bekliyorsunuz? Ya da kız arkadaşınızın artık sizinle niye uyumadığını anlayamıyor musunuz? Ya da belki ilişkinizde ileri atım atamıyorsunuz. Belki de sadece o kişi size göre değildir... Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar” birbiriyle bağlantısız, 20’li 30’lu yaşlarında Baltimore’lu bir grup insanı konu alıyor. Söz konusu insanlar ilişki havuzunun sığ kısmından evlilik hayatının derin ve bulanık sularına doğru ilerlerken bir yandan karşı cinsin işaretlerini okumaya, bir yandan da “istisna yoktur” kuralına istisna oluşturmaya çalışıyorlar. |
bülent_ülüs- Üye
-
Doğum tarihi : 16/08/92
Memnunmusunuz ? :
Similar topics
» Kıymık - Splinter (3 nisan 2009)
» Kehanet - Knowing (10 Nisan 2009 )
» Okuyucu - The Reader (10 nisan 2009)
» 13. Gün - Friday the 13th (24 Nisan 2009 )
» Yengeç Oyunu ( 3 Nisan 2009)
» Kehanet - Knowing (10 Nisan 2009 )
» Okuyucu - The Reader (10 nisan 2009)
» 13. Gün - Friday the 13th (24 Nisan 2009 )
» Yengeç Oyunu ( 3 Nisan 2009)
1 sayfadaki 1 sayfası