MATROCK Forum
İÇERİĞİMİZİ SADECE ÜYELERİMİZ KULLANABİLİR
Merhaba MatRoCk FoRuM'un tüm Hizmetlerinden Faydalanabilmek Ve Paylaşımlarda Bulunmak İçin Lütfen Kaydolun
Ayrıca ForumSAyfamızda Degişikliklere Gidiyoruz! ! ! İçerigimizi Dahada Genelleştiriyoruz İşimiz Zorlaşacagından Modaratorler Alınacaktır Forum Sayfamıza Bilginize

Join the forum, it's quick and easy

MATROCK Forum
İÇERİĞİMİZİ SADECE ÜYELERİMİZ KULLANABİLİR
Merhaba MatRoCk FoRuM'un tüm Hizmetlerinden Faydalanabilmek Ve Paylaşımlarda Bulunmak İçin Lütfen Kaydolun
Ayrıca ForumSAyfamızda Degişikliklere Gidiyoruz! ! ! İçerigimizi Dahada Genelleştiriyoruz İşimiz Zorlaşacagından Modaratorler Alınacaktır Forum Sayfamıza Bilginize
MATROCK Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Marley ve Ben - Marley & Me (3 nisan 2009)

Marley ve Ben  - Marley & Me (3 nisan 2009) Empty Marley ve Ben - Marley & Me (3 nisan 2009)

Mesaj tarafından bülent_ülüs Cuma Mart 27 2009, 21:11

Marley ve Ben  - Marley & Me (3 nisan 2009) 4335-mm Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009
Yönetmen :
David Frankel
Senaryo : Scott Frank , Don Roos
Görüntü Yönetmeni :
Florian Ballhaus
Müzik :
Theodore Shapiro
Yapım :
2008, ABD
<table cellSpacing=0 cellPadding=0 width="96%" border=0><tr><td class=item align=middle>
Oyuncular

Jennifer Aniston (Jennifer Grogan) , Owen Wilson (John Grogan) , Alan Arkin , Eric Dane , Haley Bennett (Lisa) , Nathan Gamble (Patrick) </TD></TR></TABLE>
Hayvan sever yeni evli çift John ve Jenny, çocuk yapmadan önce köpek almaya karar verirler. Efsanevi müzisyen Bob Marley'nin ismini alan küçük yavru köpekleri hemen büyümüştür.

Ancak Marley eğitimine cevap vermemektedir ve sahiplerinin emirlerini hiçbir zaman uygulamaz. Gün geçtikçe Marley evi mahvetmeye başlar. Bir ailenin iyi bir ders aldığı sevimli ama bir o kadar da hınzır köpeğin komik ve keyifli hikayesi.
bülent_ülüs
bülent_ülüs
Üye
Üye

Erkek
Doğum tarihi : 16/08/92
Memnunmusunuz ? :
Marley ve Ben  - Marley & Me (3 nisan 2009) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Marley ve Ben  - Marley & Me (3 nisan 2009) Right_bar_bleue

- Similar topics